• Αθήνα
  • +30 694 7203338

56 Isles – Μικροζυθοποιία Πάρου

catering mykonos

Το Caravan Bar και η μικροζυθοποιία Πάρου 56 isles σας προσφέρουν μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία.


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την μικροζυθοιία Πάρου που πίστεψε στο όραμα μας και είναι αρωγός στην προσπάθεια που κάνουμε να αναδεικνύουμε τα ελληνικά προϊόντα τόσο σε Έλληνες, αλλά και σε ανθρώπους του εξωτερικού μέσα από εταιρικές εκδηλώσεις, πάρτυ, γάμους κλπ. Το Caravan Bar και η 56isles ταξιδεύουν μαζί όλον τον κόσμο!


Έπειτα από επικοινωνία με την εταιρεία καταλήξαμε σε συνεργασία για την οποία είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι!


Η μικροζυθοποιία Πάρου ξεχωρίζει για τις μπύρες εξαιρετικής ποιότητας που παράγει . Η επιβράβευση για την εξαιρετική αυτή ποιότητα, ήρθε μόλις στον δεύτερο χρόνο λειτουργίας της, κερδίζοντας τρία αστέρια στον διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards. Η υψηλή αυτή διάκριση, των όσκαρ της γεύσης, όπως χαρακτηρίζονται τα great taste awards, δόθηκε μόνο σε έξι μπύρες παγκοσμίως.


Η χρήση του κριθαριού που καλλιεργείται στο νησί δίνει έναν ιδιαίτερο γευστικό χαρακτήρα στην μπύρα που οφείλεται στο μικροκλίμα του τόπου. Η αλμύρα της θάλασσας, η ηλιοφάνεια και η ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται προσθέτουν στην γεύση, αναδυκνύοντας τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά της, ενώ η χρήση ποικιλιών ποιοτικού λυκίσκου από διάφορες χώρες αλλά και βύνης με έντονα αρωματικό και γευστικό χαρακτήρα αναδυκνείουν τα επιμέρους συστατικά της συνταγής.


Παρασκευασμένη στην αγαπημένη μας Πάρο, με το όνομα της να τιμά και τα 56 νησιά των Κυκλάδων, κοσμοπολίτικη, με πανέμορφο τοπίο και την ζεστασιά των ανθρώπων της.