• Αθήνα
  • +30 694 7203338

Ramantanis Bros

Γάμος στην Πάρο

Η προσεκτική αναζήτηση συνεργάτη για Bar services & Cocktail catering σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές και τη φιλοσοφία μας είχε ως αποτέλεσμα τη συνεργασία με την Ramantanis Bros Bar Services, μία εταιρεία επιπέδου στον χώρο των υπηρεσιών μπαρ.

H Ramantanis Bros είναι μια διακεκριμένη εταιρεία στο χώρο των υπηρεσιών μπαρ για γάμους, events, corporate events κλπ. Το ιδιαίτερο στυλ και αισθητική που χαρακτηρίζουν τις εκδηλώσεις της και οι αξιόλογες κριτικές των πελατών, μας κέντρισαν την προσοχή. Επικοινωνήσαμε με την εταιρεία και διαπιστώνοντας τις κοινές μας πολιτικές και επαγγελματικές αξίες, καταλήξαμε στη συνεργασία μας.

Caravan Bar και Ramantanis Bros μια δυναμική συνεργασία που δημιουργήθηκε για να δώσει απαράμιλλο στυλ και αισθητική σε κάθε κοινωνική εκδήλωση που υπογράφει. Το γαμήλιο πάρτυ σας γίνεται μία ξεχωριστή εμπειρία χαρίζοντας όμορφες αναμνήσεις σε εσάς και τους καλεσμένους σας, ενώ η εταιρική σας εκδήλωση ξεχωρίζει με πρωτοτυπία και επαγγελματισμό. Σας προσκαλούμε στην ατμόσφαιρα του αυθεντικού vintage τροχόσπιτου, με κάθε σύγχρονο εξοπλισμό, με εύγεστα και εντυπωσιακά cocktail από επαγγελματίες μπαρτέντερ. Το Caravan Bar είναι on the road και έτοιμο να ταξιδέψει για εσάς και τους καλεσμένου σας.